Deze woensdag doen we eens iets gemakkelijk zoals je kan lezen in de titel. Ik lieg niet, het gaat hier echt om een super gemakkelijke rijsttaart die niet kan mislukken (of toch moeilijk ;-)).
Het recept vond ik hier : http://www.hetblad.be/2011/08/20/voorproefje/rijsttaart-snel-klaar-makkelijklukt-altijd/ .
Goed uitgelegd, dus denk dat het niet nodig is om het recept hier nog eens helemaal uit de doeken te doen.
Ik heb 3 eieren gebruikt en gewone bloem.
Na het mengen van alle ingrediënten blijft het beslag heel lopend, maar geen paniek, komt helemaal goed :-).
Ik heb de oven voorverwarmd op 170°C. Zoals je in een vorige post kon lezen, wordt er met de oven op hetelucht met momenten al eens te hard gebakken, dus ik heb ervoor gekozen om 10°C kouder dan het originele recept te bakken. Na 40 à 45 minuten is je rijsttaart klaar.
Super gemakkelijk, toch 😉 ?
Smakelijk !